SOS-Butoni

Ju jeni ne rezik akut ? Policia -Notruf 117
Perballeni direkt me dhunën në mjedisin e juaj?
Policijai-Notruf 117

Ju duheni te largoheni nga shtepija
dhe ju duhet ndihma per strehim Shtepija e grave ( Frauenhaus Winterthur) 052 213 08 78 Shtepitë tjera te grave ne
linkun Dao

Ju Duhet keshillimi? Këshillimorja per gra Frauen-Nottelefon 052 213 61 61 (ne Winterthur)
Na kontaktoni gjatë orarit te punes, per te caktuar nji termin
Mundësitë tjera per këshillime Link

Ju duhet urgjentisht një bisedë? Tel. 143

Keni përjetuar dhunë seksuale dhe nuk e dini çfarë tjetër? hetim në departamentin e emergjencës (p.sh. ,Spitali Kantonal në Winterthur 052 266 21 21)

Lejoni për të verifikuar dhe ruajtur gjurmet ne repartin gjinekologjik. ( mos beni dush ose banjo, mos i lani rrobat ! )Personeli është nën konfidencialitetit mjekësor. Kontracepsioni dhe profilaksia e mundshme HIV janë të nevojshme menjëherë . Çdo gjë tjetër që ju zakonisht mund të vendosni më vonë , p.sh. pas një konsultimi .

Beratungsstelle Frauen-Nottelefon

Opferhilfe für Frauen · gegen Gewalt

Technikumstrasse 38 (1. Stock)

8401 Winterthur

Telefon 052 213 61 61

info@frauennottelefon.ch


Karte

Logo kantonale OpferhilfeLogo Facebook